Over Verbindend aan de slag met je team (Noord-Limburg)

Menu

Verbindend aan de slag met je team (Noord-Limburg)

Verbinding maken met je team kan soms een intense job zijn. Je wilt dat er open communicatie is, dat mensen bezorgheden op tafel leggen, dat de sfeer goed zit, dat de taken goed gedaan worden,... maar in de praktijk zien we vaak dat er uitdagingen de kop op steken die het jou als coördinator niet gemakkelijk maken. Er wordt weinig feedback gegeven, berichten worden fout geïnterpreteerd, ...

In deze vorming werken we rond verbinding! Enerzijds gaan we aan de slag met de principes van verbindende communicatie. We gaan kijken hoe je als coördinator de communicatie kan optimaliseren, hoe je feedback kan geven, maar ook hoe je ervoor kan zorgen dat er mee communicatie onderling is. Daarnaast focussen we ons op hoe je in je team meer verbinding kan creëren aan de hand van enkele kaders, check-ins en activerende werkvormen. 

We zetten telkens in op een klein theoretisch kader en gaan daarna vooral oefenen en aan de slag met jullie casussen. Breng dus vooral jullie uitdagingen mee, zodat het een vorming wordt die echt afgestemd is op jullie noden. 

Opleiding i.s.m HIVSET

Aanmelden

Sorry, deze bijeenkomst is geannuleerd

Prijzen

Ticket Prijs
Niet-leden € 150,00
VBZV-Leden € 100,00
Sluiten