Congres "Zelfstandige thuisverpleging Vlaanderen 2019"

  • Inhoud
  • Programma
  • Prijzen en facturatie
  • Praktisch

Het Congres "Zelfstandige thuisverpleging Vlaanderen 2019", de dag voor de zelfstandige thuisverpleegkundige. Wil je weten wat de toekomst brengt? Inzicht krijgen in nieuwe producten en innovaties in de zorg? 

Dan is het Congres "Zelfstandige Thuisverpleging Vlaanderen 2019" iets voor jou. Het programma en de beurs zijn afgestemd op de verschillende facetten van jouw job als zelfstandige thuisverpleegkundige. 

Kom samen met jouw collega’s kennis opdoen en maak de vertaalslag naar de praktijk. Het wordt een hele ervaring. Het programma stel je zelf samen. Je kan kiezen tussen plenaire sessies en enkele workshops. Tussen door kan je de doe-beurs bezoeken waar je informatie krijgt van de ervaren standhouders. Je gaat naar huis met een goodiebag, een bijscholingsattest en heel wat kennis om in de praktijk mee aan de slag te gaan. Kortom dit event mag je niet missen.

Voor de workshops moet u zich apart inschrijven! De link naar de inschrijfpagina voor de workshops vindt u terug in de bevestigingsmail die u ontvangt na inschrijving voor het congres.

Naar inschrijven

Inschrijven


Klik in het overzicht onderaan de pagina op de regel met de datum en locatie van uw keuze om u in te schrijven!

.hh


Inschrijven

Klik in het overzicht onderaan de pagina op de regel met de datum en locatie om u in te schrijven!

De inschrijvingen voor de workshops, waarvoor de plaatsen beperkt zijn, zullen 2 weken voor het congres opengesteld worden. Om iedereen een eerlijke kans te geven op een plek zich voor deze workshops, zullen alle personen die zich voor het congres hebben ingeschreven, rond 10 oktober een mail ontvangen met een link naar de inschrijfpagina voor de workshops. (De prijs van de workshops is inbegrepen in de prijs van het congres)