Congres" Zelfstandige thuisverpleging Vlaanderen 2019"

  • Inhoud
  • Programma
  • Prijzen en facturatie
  • Praktisch

ZTV 2019 is een jaarlijks evenement dat zich richt naar de professional actief in de thuiszorg. ZTV is het grootste bij -en nascholingsevenement voor de zelfstandige thuisverpleegkundige. Er wordt ingegaan op de diverse aspecten van thuisverpleging door een afwisseling van workshops en lezingen. ZTV 2019 zal voornamelijk bezocht worden door zelfstandige thuisverpleegkundige, studenten en docenten met interesse in de thuisverpleging. 

Naast de workshops en de lezingen wordt er een “Doe-Beurs” georganiseerd. Deelnemers ontvangen op één dag alle actuele en relevante ontwikkelingen. Op de doe-beurs kunnen de deelnemers kennis verzamelen over nieuwe producten, dienstverlening of innovaties. 

ZTV 2019 is de nieuwe naam van "het VBZV-symposium". Het is een jaarlijkse traditie voor de zelfstandige thuisverpleegkundigen sinds 2011 en kent een opkomst van 300 à 400 zorgprofessionals. 

Inschrijven


Klik in het overzicht onderaan de pagina op de regel met de datum en locatie van uw keuze om u in te schrijven!

.hh


Inschrijven

Klik in het overzicht onderaan de pagina op de regel met de datum en locatie om u in te schrijven!

De inschrijvingen voor de workshops, waarvoor de plaatsen beperkt zijn, zullen 2 weken voor het congres opengesteld worden. Om iedereen een eerlijke kans te geven op een plek zich voor deze workshops, zullen alle personen die zich voor het congres hebben ingeschreven, rond 10 oktober een mail ontvangen met een link naar de inschrijfpagina voor de workshops. (De prijs van de workshops is inbegrepen in de prijs van het congres)