VBZV Partners en sponsors

Menu

VBZV partners en sponsors

Curalia  en VBZV hebben al vele jaren een samenwerking binnen het domein van verzekeringen en pensioenopbouw. Curalia biedt u advies en oplossingen op maat van uw beroep. Curalia is bovendien dé expert wat de ondersteuning bij het RIZIV-Statuut betreft. Ze beschermen uw vandaag en bouwen we mee aan uw morgen. Ga naar de website van Curalia.

partner

Xerius en VBZV wisselen hun expertise wederzijds uit. Xerius helpt zelfstandigen bij hun administratie en ondersteunt hen in de sociale zekerheid, voor de hele loopbaan. Ga naar de website.

partner Xerius

VBZV en NextStep Coaching werken al enkele jaren samen in het aanbieden van workshops aan onze leden rond communicatie, leiderschap en veerkracht. Uniek is dat zij dit aanbod ook in de natuur laten doorgaan. Verder helpen zij je met de uitdagingen omtrent jouw loopbaankeuzes. NextStep is een gemandateerd loopbaancentrum en een door de Vlaamse overheid erkend opleidingsinstituut. In deze loopbaanbegeleiding krijg je een aantal systematische tools in handen om zelf sturing te geven aan jouw loopbaan. Ga naar de website.

partner

Hyundai en VBZV werken al jaren samen met een ledenvoordeel waarbij VBZV-leden korting krijgen op de aankoop van een nieuwe wagen. Voor details, ga naar Mijn VBZV > Ledenkortingen.

Mercatum distribueert medische hulpmiddelen. Zij bieden een volledig aanbod op maat van thuisverpleegkundigen en vroedvrouwen. Ga naar de website.

CT Paramedics is al jaren een partner en sponsor van VBZV. CT Paramedics ondersteunt praktijken die willen groeien. Ze ondersteunen en versterken teams in de thuisverpleging die zelfstandig willen blijven en focussen op de thuiszorg van morgen. Ga naar de website.

partner

JPL Solutions zal je tegenkomen op alle mogelijke mediakanalen van VBZV. JPL Solutions biedt een door de Federale Overheidsdienst Volksgezondheid gehomologeerde webtoepassing aan: Care4Nurse. Een uiterst gebruiksvriendelijk programma dat het ganse zorgverleningsproces in thuisverplegingspraktijken ondersteunt. Ga naar de website.

Bij Vandelanotte zijn ze meer dan ooit 'More than Accountants'. Door de geïntegreerde samenwerking van hun gespecialiseerde diensten kunnen zij u steeds het juiste antwoord geven op al uw boekhoudkundige, juridische, sociale of fiscale vragen, op elk moment in het leven van uw onderneming. Ga naar de website.

Als verpleegkundige kunt u bij Corilus terecht voor gebruiksvriendelijke software en sterke dienstverlening. Ontdek Corilus voor verpleegkundigen hier.  Corilus – Healthcare IT ≡ Gilde Buy Out Partners
Flen Health is een bedrijf voor medische hulpmiddelen dat innovatieve wond- en huidoplossingen biedt aan professionals in de gezondheidszorg en aan patiënten met huidaandoeningen en wonden. Het is hun doel om deze patiënten innovatieve oplossingen te bieden, zodat ze opnieuw een normaal leven kunnen leiden. Ga naar de website. Flen Health (002)
Panasonic Toughbook Panasonic Toughbook
 
Sluiten