VBZV Partners en sponsors

Menu

VBZV partners en sponsors

Curalia en VBZV hebben al vele jaren een samenwerking binnen het domein van verzekeringen en pensioenopbouw. Curalia biedt u advies en oplossingen op maat van uw beroep. Curalia is bovendien dé expert wat de ondersteuning bij het RIZIV-Statuut betreft. Ze beschermen uw vandaag en bouwen we mee aan uw morgen. Ga naar de website van Curalia.

partner

Xerius en VBZV wisselen hun expertise wederzijds uit. Xerius helpt zelfstandigen bij hun administratie en ondersteunt hen in de sociale zekerheid, voor de hele loopbaan. Ga naar de website.

partner Xerius

Hyundai en VBZV werken al jaren samen met een ledenvoordeel waarbij VBZV-leden korting krijgen op de aankoop van een nieuwe wagen. Voor details, ga naar Mijn VBZV > Ledenkortingen.

Ook met MG werken we recent samen om onze leden een mooi ledenvoordeel te bieden bij de aankoop van een nieuwe wagen. Voor details, ga naar Mijn VBZV > Ledenkortingen.

MG logo

CT Paramedics helpt zelfstandige thuisverpleegkundigen met ondernemen en groeien. Als je jezelf verder ontwikkelt en je eigen koers vaart, zal je dié thuisverpleegkundige/praktijk worden met dat extraatje meer. Laat jezelf hierin door CT Paramedics begeleiden. Zij zetten je in je eigen kracht en op eigen benen. Ga naar de website.

20220401_Standaard_logo_slagzin (3)

Volvo Cars en VBZV slaan de handen in elkaar. Zelfstandig thuisverpleegkundigen die lid zijn van VBZV krijgen een mooie korting bij aankoop van een nieuwe wagen. Volvo Cars ondersteunt ook het tijdschrift en de digitale media van VBZV. Benieuwd naar de ledenkorting? Meer informatie vind je op Mijn VBZV > Ledenkortingen.

volvo
Als verpleegkundige kunt u bij Corilus terecht voor gebruiksvriendelijke software en sterke dienstverlening. Ontdek Corilus voor verpleegkundigen hier.  Corilus – Healthcare IT ≡ Gilde Buy Out Partners
MySavings begeleidt als onafhankelijk tussenpersoon voornamelijk ondernemers en vrije beroepers met de meest renderende tarieven voor hun vermogen en pensioen zodat ze zorgeloos en eenvoudig kapitaal kunnen opbouwen. Wij hebben een jarenlange expertise inzake medische en paramedische beroepen. Neem gerust een kijkje op onze website! Niew logo mysavings
 
Sluiten