VBZV Partners en sponsors

Menu

VBZV partners en sponsors

Curalia  en VBZV hebben al vele jaren een samenwerking binnen het domein van verzekeringen en pensioenopbouw. Curalia biedt u advies en oplossingen op maat van uw beroep. Curalia is bovendien dé expert wat de ondersteuning bij het RIZIV-Statuut betreft. Ze beschermen uw vandaag en bouwen we mee aan uw morgen. Ga naar de website van Curalia.

partner

Xerius en VBZV wisselen hun expertise wederzijds uit. Xerius helpt zelfstandigen bij hun administratie en ondersteunt hen in de sociale zekerheid, voor de hele loopbaan. Ga naar de website.

partner Xerius

Hyundai en VBZV werken al jaren samen met een ledenvoordeel waarbij VBZV-leden korting krijgen op de aankoop van een nieuwe wagen. Voor details, ga naar Mijn VBZV > Ledenkortingen.

Mercatum distribueert medische hulpmiddelen. Zij bieden een volledig aanbod op maat van thuisverpleegkundigen en vroedvrouwen. Ga naar de website.

CT Paramedics biedt een actieve werking rond het versterken en het ondersteunen van de eigenheid van de thuisverpleegkundige/ praktijk. Alles wat CT Paramedics doet is gericht op thuisverplegingspraktijken die vanuit hun persoonlijke aanpak hun doelen willen bereiken en hun successen vieren.  Als je jezelf verder ontwikkelt en jouw eigen koers vaart, zal je die thuisverpleegkundige/ praktijk worden met dat extraatje meer. CT Paramedics gelooft er juist in dat je professioneel beter kunt werken en ontwikkelen zonder dat je een onderdeel vormt van een grotere organisatie. CT Paramedics maakt dit waar door in te zetten op 6 overtuigingen. Ga naar de website.

20220401_Standaard_logo_slagzin (3)

JPL Solutions zal je tegenkomen op alle mogelijke mediakanalen van VBZV. JPL Solutions biedt een door de Federale Overheidsdienst Volksgezondheid gehomologeerde webtoepassing aan: Care4Nurse. Een uiterst gebruiksvriendelijk programma dat het ganse zorgverleningsproces in thuisverplegingspraktijken ondersteunt. Ga naar de website.

Als verpleegkundige kunt u bij Corilus terecht voor gebruiksvriendelijke software en sterke dienstverlening. Ontdek Corilus voor verpleegkundigen hier.  Corilus – Healthcare IT ≡ Gilde Buy Out Partners
Flen Health is een bedrijf voor medische hulpmiddelen dat innovatieve wond- en huidoplossingen biedt aan professionals in de gezondheidszorg en aan patiënten met huidaandoeningen en wonden. Het is hun doel om deze patiënten innovatieve oplossingen te bieden, zodat ze opnieuw een normaal leven kunnen leiden. Ga naar de website. Flen Health (002)
Panasonic Toughbook Panasonic Toughbook
 
Sluiten