Algemene voorwaarden bijeenkomsten

Menu

Algemene voorwaarden bijeenkomsten

Algemene Voorwaarden Navormingen VBZV

Copyright © VBZV vzw, Luchthavenlaan 27 bus 54, 1800 Vilvoorde, BELGIE, tel. 02 734 59 49, e-mail: info@vbzv.be, website: www.vbzv.be, ondernemingsnummer: 0896.030.075 – KBC BE81 7360 6860 4124


Artikel 1. Toepassingsgebied van deze algemene voorwaarden
1.1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle navormingen die georganiseerd worden door VBZV vzw.
1.2. De meest recente versie is op eenvoudig verzoek per post of mail te verkrijgen.

Artikel 2. Inschrijven voor navorming VBZV
U kan zich inschrijven voor een navorming van VBZV via het inschrijvingsformulier op de website. Indien het formulier correct ingevuld, doorgestuurd en betaald werd, zal een bevestigingsboodschap op uw scherm verschijnen en ontvangt u een bevestigingsmail.
Ongeveer een week voor aanvang van de bijeenkomst ontvangt u een bevestiging van deelname met praktische informatie.

Artikel 2bis.
Indien de navorming in aanmerking komt voor de KMO-portefeuille staat dit duidelijk vermeld op de website en betaalt u achteraf via het portaal van Vlaio. Bekijk het stappenplan voor een correcte aanvraag hier.

Artikel 3. Kosteloos annuleren van uw inschrijving
Kosteloos annuleren kan tot 3 werkdagen voor aanvang van de navorming. Dit kan per mail naar info@vbzv.be. Bij latere annulering is 100% van het inschrijvingsgeld verschuldigd.

Artikel 4. Afwezigheid zonder schriftelijke verwittiging
Voor gratis opleidingen zal bij afwezigheid zonder verwittigen 25 EUR administratieve kost aangerekend worden. U wordt hiervan de dag na de navorming op de hoogte gebracht.

Artikel 5. Wijziging van inschrijving
Kan u zelf niet meer aanwezig zijn op de navorming, dan kan u een collega in uw plaats sturen. Gelieve deze wijziging per mail door te geven.

Artikel 6. Annulering door de organisatie
Bij onvoldoende inschrijvingen of onvoorziene afwezigheid van de spreker kan VBZV vzw de navorming annuleren. U wordt per mail of telefonisch op de hoogte gebracht hiervan.

Artikel 7: Bewijs en toepasselijk recht
Het Belgisch recht is van toepassing. In geval van geschillen of betwisting zijn enkel de rechtbanken van Brussel bevoegd.
Alle hierboven vermelde prijzen zijn exclusief BTW.

Sluiten