Collega gezocht regio Koningshooikt

Menu
Vergeet je contactgegevens (naam, email adres en/of telefoonnummer) niet te vermelden bij je reactie zodat de plaatser van het zoekertje contact met je kan opnemen!
Grace VAN DEN BULCK avatar
26 februari, 15:57 in Zoekertjes

Collega gezocht regio Koningshooikt

Voor onze kleine groep in de regio Koningshooikt zijn wij op zoek naar een zelfstandige verpleegkundige. Dit voor een 7 tal dagen waarvan 1 weekend. Voor verdere info aarzel niet om contact op te nemen. 0468/10.49.68 of laat uw contactgegevens achter bij uw reactie.

2 reacties

 • Guest

  Beste Grace,

  Ik had je graag kennis laten maken met het platform ClickCare. Misschien kunnen we jou zo al verder helpen in de periode van de zoektocht naar een vaste verpleegkundige. 
  Dit online matching platform matcht zorgorganisaties met personeelstekort met zelfstandige verpleeg-en zorgkundigen. Weekends, avonden, zieke collega's en verlofperiodes kunnen vlot opgevangen worden via ons platform. 
  Op het platform gratis een account aanmaken en openstaande shiften online plaatsten waarop beschikbare zelfstandige verpleegkundigen kunnen aanmelden. 
  Heb je graag meer info over de werking, facturatie en betaling? Dan kan je mij contacteren op het nummer 0495346707 of via hanna@clickcare.be

  Vriendelijke groeten, 

  Hanna Goemans

 • Guest

  Beste 

  Zoeken jullie nog een collega in bijberoep voor jullie praktijk. Kan je me iets meer info geven over de uren en de dagen van de ronde. Ik zoek nog een bijverdienste als zelfstandige verpleegkundige. Ik heb al ervanring als thuisverpleegkundige. Je mag me steeds een mailtje sturen. In bijlage mijn cv. 

  Groetjes 

Terug naar Zoekertjes
Sluiten