TVK of zorgkundige gezocht.

Menu
Vergeet je contactgegevens (naam, email adres en/of telefoonnummer) niet te vermelden bij je reactie zodat de plaatser van het zoekertje contact met je kan opnemen!

TVK of zorgkundige gezocht.

Zelfstandig thuisverpleegkundige

Je rijdt kris kras door de voorkempen (regio Hoogstraten, Rijkevosel, Vlimmeren, Malle, Zoersel, Brecht) , ondertussen bedenk je hoe bijzonder het is dat jij het verschil mag maken in het leven van zoveel mensen als verpleegkundige/ zorgkundige. Mensen die dankzij jou uitstekende zorg in hun eigen vertrouwde omgeving kunnen blijven wonen.

Wil jij met 20 ander collega’s, zowel verpleegkundige als zorgkundige, zorgen voor de beste zorg voor onze patiënt, met aandacht, respect en liefde voor ons vak, kun jij je hier helemaal in vinden?

Neem dan zeker contact met ons op, voor een vrijblijvend gesprek. Alles is bespreekbaar. Wil je veel werken, wil je een centje bijverdienen. Laat van je horen en we luisteren graag naar wat jij zou willen.

Meer info? Verpleegvrienden@gmail.com of telefonische 0485/81.52.45

Hopelijk zien we elkaar snel.

Met vriendelijke groeten

Wendy en Annemie

1 reactie

 • Alexander DEPAUW

  Beste

  Met interesse heb ik jullie zoekertje gelezen. Ik ben op zoek naar een voltijdse betrekking als zelfstandig verpleegkundige.

  Alvast bedankt!

  Met vriendelijke groeten

  Alexander Depauw

  0494 68 56 66

Alle gegevens in een reactie kunnen door zoekmachines gevonden worden. Indien u dat niet wenst, gelieve rechtstreeks contact op te nemen. Vergeet zeker niet je contactgegevens (naam, email adres en/of telefoonnummer) niet te vermelden.
Terug naar Zoekertjes
Sluiten