VBZV

VBZV partners en sponsors

VBZV partners en sponsors

partner
Curalia en VBZV hebben al vele jaren een samenwerking binnen het domein van verzekeringen en pensioenopbouw. Curalia biedt u advies en oplossingen op maat van uw beroep. Curalia is bovendien dé expert wat de ondersteuning bij het RIZIV-Statuut betreft. Ze beschermen uw vandaag en bouwen we mee aan uw morgen. Ga naar de website van Curalia.

partner Xerius
Xerius en VBZV wisselen hun expertise wederzijds uit. Xerius helpt zelfstandigen bij hun administratie en ondersteunt hen in de sociale zekerheid, voor de hele loopbaan. Ga naar de website.

partner
VBZV en NextStep Coaching werken al enkele jaren samen in het aanbieden van workshops aan onze leden. Thema’s die aan bod komen zijn oa. De juiste verantwoordelijkheid opnemen, Samen werken, Pleaserneigingen doorbreken,...
Nextstep coaching helpt je met uitdaging omtrent jouw loopbaankeuzes. NextStep is een gemandateerd loopbaancentrum en een door de Vlaamse overheid erkend opleidingsinstituut. In deze loopbaanbegeleiding krijg je een aantal systemische tools in handen om zelf sturing te geven aan jouw loopbaan. Ga naar de website.

Hyundai en VBZV werken al jaren samen rond een ledenvoordeel waarbij VBZV leden korting krijgen op de aankoop van een nieuwe wagen.
partner
Phil at Home is sinds 2021 een partner van VBZV. Zij zijn aanwezig op alle mogelijke mediakanalen van VBZV zoals de nieuwsbrief, website, opleidingen, congres.
Phil at Home, een initiatief van AG, maakt thuis wonen veilig en heel comfortabel. De veiligheidssystemen zijn eenvoudig én 24/7 verbonden met een zorgcentrale, Phil, die zorgt dat alles vlot verloopt en coördineert allerhande voor u. Ga naar de website.

partner
Mercatum distribueert medische hulpmiddelen. Zij bieden een volledig aanbod op maat van thuisverpleegkundigen en vroedvrouwen. Ga naar de website.
partner
CT Paramedics is al jaren een partner en sponsor van VBZV. CT Paramedics ondersteunt praktijken die willen groeien. Ze ondersteunen en versterken teams in de thuisverpleging die zelfstandig willen blijven en focussen op de thuiszorg van morgen. Ga naar de website.
JPL Solutions zal je tegenkomen op alle mogelijke mediakanalen van VBZV. JPL Solutions biedt een door de Federale Overheidsdienst Volksgezondheid gehomologeerde webtoepassing aan: Care4Nurse. Een uiterst gebruiksvriendelijk programma dat het ganse zorgverleningsproces in thuisverplegingspraktijken ondersteunt. Ga naar de website.

Deze sponsors maken elk kwartaal opnieuw de uitgave van Het Verband mogelijk:
 
partner 


 

leftdrag
leftdrag
leftdrag
leftdrag

LID WORDEN

leftdrag
leftdrag leftdrag
leftdrag leftdrag