Wat moet u doen voor de eID inlezing in hersteloorden en in instellingen voor mindervaliden?

Menu

Bewaart de instelling de eID van de patiënten centraal, bv. op het secretariaat? Dan kunt u de lezing van de eID van alle patiënten uitvoeren nadat u alle zorg hebt verleend. U dient te factureren via de rubrieken 3 (verstrekkingen verleend in een hersteloord) en 3bis (verstrekkingen verleend in een tijdelijke of definitieve gemeenschappelijke woon- of verblijfplaats van mindervaliden).

U kunt dat doen op het einde van de ronde in het centrum of, bij meerdere bezoeken, aan het einde van de werkdag. De verantwoordelijke van de instelling stelt de eID's op dat ongenblik ter beschikking.

Als de instelling de eID's van de patienten niet centraal bewaart, dan moet u bij elke patiënt de eID lezen.

Sluiten