Topcare Thuisverpleging zoekt verpleegkundige

Menu
Vergeet je contactgegevens (naam, email adres en/of telefoonnummer) niet te vermelden bij je reactie zodat de plaatser van het zoekertje contact met je kan opnemen!
Olivier OUDENAERT avatar
16/02/2023 19:54 in Zoekertjes

Topcare Thuisverpleging zoekt verpleegkundige

*VACATURE*

Wij zijn op zoek naar een extra paar helpende handen. Heb jij een diploma verpleegkunde en zoek jij een nieuwe uitdaging in de thuisverpleging? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wie zoeken we?

- Iemand die op zelfstandige basis een fulltime job in de thuisverpleging ziet zitten
- Fulltime? Dat zijn bij ons een 17-tal dagen. Uiteraard valt dit allemaal te bespreken!
- Iemand die in de buurt van Bonheiden, Onze-Lieve-Vrouw-Waver en Sint-Katelijne-Waver woont
- Iemand met een hart voor verpleging
- Iemand die met plezier zijn/haar wekker vroeg zet
- Iemand met een eigen auto en rijbewijs

Check, check, dubbel check?
Aarzel dan niet en laat vandaag nog van je horen.

Meer informatie? Contacteer Olivier (0498515292)

1 reactie

 • Guest

  Beste Olivier,

  Ik had je graag kennis laten maken met het platform ClickCare. Misschien kunnen we jou zo al verder helpen in de periode van de zoektocht naar een vaste verpleegkundige. 
  Dit online matching platform matcht zorgorganisaties met personeelstekort met zelfstandige verpleeg-en zorgkundigen. Weekends, avonden, zieke collega's en verlofperiodes kunnen vlot opgevangen worden via ons platform. 
  Op het platform gratis een account aanmaken en openstaande shiften online plaatsten waarop beschikbare zelfstandige verpleegkundigen kunnen aanmelden. 
  Heb je graag meer info over de werking, facturatie en betaling? Dan kan je mij contacteren op het nummer 0495346707 of via hanna@clickcare.be

  Vriendelijke groeten, 

  Hanna Goemans

Alle gegevens in een reactie kunnen door zoekmachines gevonden worden. Indien u dat niet wenst, gelieve rechtstreeks contact op te nemen. Vergeet zeker niet je contactgegevens (naam, email adres en/of telefoonnummer) niet te vermelden.
Terug naar Zoekertjes
Sluiten